ToyVoyagers
Welcome! ( login | register ) » ToyVoyagers » ToyVoyager Central » Improvements to the site » Problem adding an avatar

Pages: << prev 1 next >> Reply to Topic Create New Topic Create New Poll E-mail me when replies are made to this topic View Printable
Problem adding an avatar, a technical error
okurochkin
ToyVoyagers Follower


Avatar
Member Level

Group: Members
Posts: 20
Joined: Mar 4, 2008
Last visit: Dec 20, 2013

Ukraine

Send an email to okurochkin Send a personal messsage to okurochkin Reply with a quote from this post Go to the top of the page

I tried to add a forum avatar for myself, but the following page is displayed when I click the "edit avatar" link in control panel:

---------------------------------------------
ToyVoyagers has exited with an error

Undefined variable: checks (in evaluated code)

Notice [8]:
The error was reported on line 430 of /filepath/filename

Code:
428            }
429
430            return eval($this->template('CP_AVATAR'));
431
432        } else {
.........................
My TV's: Taus, Aisha (lost in Botswana), Gena (lost in Brazil)
Currently hosting: Wendy

*Posted Nov 18, 2008, 12:09 am Last edited Dec 3, 2008, 3:05 pm by Admin
sararingham
ToyVoyagers Freak


Avatar
Member Level

Group: Members
Posts: 1,901
Joined: Dec 24, 2007
Last visit: Dec 9, 2019

Australia

Send an email to sararingham Visit sararingham's web site Send an AIM message to sararingham Send a message to sararingham with Yahoo! Messenger View sararingham's MSN profile Send a personal messsage to sararingham Reply with a quote from this post Go to the top of the page

I'd just retry - sometimes that happens and then when you retry a little bit later it works. :-)

Or was it you were having trouble uploading it? If that's the case I find sometimes uploading it from your computer/hard drive it works best and uploads fine - when you try to upload it from a link it doesn't ever seem to work like that for me...
.........................
I'm currently busy with school so it's hard to make posts all the time, but I am active on the site and I update when I can - I don't like at-home updates as when I go new places and take them with me. I also like to host TV's for a longer period than a few weeks, so they can see more of Australia while visiting me... please take that into account when messaging me with a want for me to host your little one! :-)

Would you like to host any of my toyvoyagers?
Fred Lion visiting RockVixen07 in Texas. Harold Giraffe visiting anni in Germany. Hedgie visiting AbbyB in Canada.

MIA Toyvoyagers:
Garfield, Arthur Bear, Fuzz Bear, Samantha Turtle, Leo Lion, and Hermies, BunnyLove, Guss Elephant, Jubilee Bunny, Mandarin, Shaggy Bear, Molly Weird, Skippy Kangaroo, Veggies, Sheldon, Gentle Ben, Spots Leopard, Sully Monster

Stay-At-Home and At-Home Toyvoyagers:
Toothy Walrus (permanently at home), TenderheartBear, Super Grover, Roots BearJimbo Elephant, Leonard, Lucky Duck

Contact me if you'd like to host any of my toyvoyagers. :-)

Posted Nov 18, 2008, 2:34 am
Admin
Admin


Avatar
Member Level

Group: Administrators
Posts: 397
Joined: Mar 21, 2005
Last visit: Jul 27, 2020

United Kingdom

Visit Admin's web site Send a personal messsage to Admin Reply with a quote from this post Go to the top of the page

There is currently a problem with adding an avatar if you are using the 'Classic' view. Here's what you need to do:

1) Switch to the new design
Go to Control Panel -> Edit Preferences and then untick the box that says 'Use Classic Design'

2) Choose Edit Avatar from the MyStuff menu. Upload your avatar here and it should work okay.

We are looking into resolving this issue as soon as possible.

Posted Dec 3, 2008, 3:04 pm
Admin
Admin


Avatar
Member Level

Group: Administrators
Posts: 397
Joined: Mar 21, 2005
Last visit: Jul 27, 2020

United Kingdom

Visit Admin's web site Send a personal messsage to Admin Reply with a quote from this post Go to the top of the page

This bug should now be fixed.

There has been a slight change, now you can only upload an avatar, rather than link to one on another website.

If you've already got an avatar that links to an image on another site, it should still work fine though.

Let me know if there are any problems

Neil

Posted Feb 24, 2009, 10:09 pm Last edited Feb 24, 2009, 10:09 pm by Admin
Pages: << prev 1 next >> Reply to Topic Create New Topic Create New Poll E-mail me when replies are made to this topic View Printable